Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Αγαπητοί γονείς,

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Αλέξανδρος Κοτσιάνης, ο πρόεδρος της Φιλαρμονικής Δήμου Τρίπολης κ. Κυριακούλης Γρηγοράκος και το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής, τα τελευταία 3 χρόνια εργάστηκαν για την αναδιοργάνωση της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης. Η αναδιοργάνωση αυτή περιελάμβανε περιλάμβανε την επικεροποίηση του οργανογράμματος της Φ.Δ.Τ, την διεξαγωγή διαγωνισμού με εξετάσεις για την κάλυψη των οργανικών θέσεων που δημιουργήθηκαν και την υπογραφή συμβάσεων εργασίας αορίστου χρόνου με τους επιτυχόντες εκτελεστές μουσικούς,
Ο Δήμος Τρίπολης στα πλαίσια της κοινωνικής και πολιτιστικής προσφοράς του στους κατοίκους της Τρίπολης, βρίσκετε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι από το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010 θα λειτουργήσει, για δεύτερη συνεχή χρονιά, σχολή μουσικής στο κτήριο της Φιλαρμονικής.
Ο Δήμος Τρίπολης θέλει να δώσει την ευκαιρία  στα παιδιά του Δήμου μας, κατά προτεραιότητα, να γνωρίσουν τον θαυμαστό κόσμο της μουσικής, με το να διδάσκονται δωρεάν μουσική και μουσικά όργανα, που εντάσσονται στην Φιλαρμονική.
Υπενθυμίζουμε ότι στη σχολή πραγματοποιούνται τα μαθήματα:
  • θεωρίας της μουσικής
  • εκμάθησης μουσικών οργάνων της Φιλαρμονικής,
από ομάδα καταξιωμένων καθηγητών μουσικής, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όσα παιδιά επιθυμούν να ενταχθούν στο μόνιμο προσωπικό.

Αναλυτικότερα τα όργανα που θα διδάσκονται είναι τα εξής:
ü  Κλαρίνο, σαξόφωνο (Ξύλινα πνευστά)
ü  τρομπέτα, αλτικόρνο, ευφώνιο, τρομπόνι, τζένις, τούμπα (χάλκινα πνευστά)
ü  Ταμπούρο, Γκραν κάσα, (τύμπανα - κρουστά).

Επικεφαλείς της ομάδας των καθηγητών είναι ο κ. Σωτήριος Κωστούρος και η κα. Ευαγγελία Χρονοπούλου. 
Αιτήσεις εγγραφής έχουν υποβάλουν να κάνουν παιδία ηλικίας από 6 έως 18 ετών.
Αιτήσεις εγγραφής θα βρίσκονται στα γραφεία της Φιλαρμονικής κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 6:30 μ.μ – 9:00μ.μ. και τις πρωινές ώρες στο κτήριο του νέου Δημαρχείου 1ο όροφο, στην γραμματέα της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης κα. Κωνσταντίνα Παπαγιαβή.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΤΣΙΑΝΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου